Werken & Leren

Step2Green is een samenwerkingsverband tussen diverse moderne glastuinbouwbedrijven. Deze bedrijven zijn altijd op zoek naar gemotiveerde medewerker die zich graag verder ontwikkelen en meer willen leren over de glastuinbouw. Zo gaan diverse opleidingsinstellingen zoals Citaverde, Helicon, HAS Hogeschool en Fontys Hogescholen samen met deze bedrijven medewerkers stimuleren en/of opleiden zodat ze veel praktijkervaring op doen. Naast die praktische ervaring is theorie zeker ook niet onbelangrijk.

Step2Green is de juiste stap naar een inspirerende toekomst in de glastuinbouw!

Waarom is Step2Green anders?

Regelmatig is er plaats voor nieuwe medewerkers op de deelnemende bedrijven die een leer-en-werk traject (BBL) willen volgen. Heb je belangstelling voor werken en leren in de glastuinbouw?! Meld je dan aan via info@step2green.nl.

Het doel is om leerlingen, maar ook werkenden op te leiden via een praktische leerweg. Al lerende kijk je constant naar de actualiteit op de werkvloer om verder te komen. Anders dan bij andere BBL-trajecten wil Step2Green innovatief zijn en nieuwe kansen bieden. Zo kun je als BBL-kandidaat direct aan de slag op één van de bedrijven. Hier kun je de geleerde theorie direct in de praktijk brengen. Dit biedt goede kansen op een baan met doorgroeimogelijkheden. Doordat Step2Green een initiatief is vanuit de praktijk zijn de verschillende bedrijven dan ook nauw betrokken. Wij zijn namelijk van mening dat je door actuele informatie-uitwisseling, ervaring van ondernemers, leidinggevenden en andere specialisten uit de glastuinbouw, het meeste leert! Door de juiste combinatie tussen theorie, praktijk en actualiteit willen wij een grote stap gaan zetten samen met jou! 

Direct aan de slag?

Naast leren en werken kun je er ook voor kiezen om direct aan de slag te gaan in de glastuinbouw. Regelmatig zijn de bedrijven op zoek naar gemotiveerde medewerkers die de kneepjes van het vak willen leren.

Hieronder vind je een overzicht met alle projecten, stage- en afstudeeropdrachten bij de diverse aangesloten bedrijven. Staat er iets voor jou bij of heb je zelf een idee, neem dan direct contact op!