Blog

Thijs (21) loopt stage in de tomatenteelt van Gran Canaria

Thijs Nillesen, 21 jaar en woonachtig in Limburg in het plaatsje Hegelsom, liep de afgelopen maanden stage in het Spaanse Gran Canaria. Lees hier meer over zijn stageproject, uitgevoerd voor Greenco.

Lees verder.

Carolien van den Biggelaar: Ik heb altijd groene vingers gehad

De 23-jarige Carolien van de Biggelaar werkt al sinds haar 14e in de kassen en doet waardevolle ervaringen op bij Greenco.

Lees verder.

Maak kennis met Frank van Beek. Deze 18-jarige Astenaar studeert Teelt & Techniek (niveau 3) op de Groene Campus en is momenteel werkzaam bij Kwekerij Moors in Heusden. Een vaste functie heeft hij momenteel niet, maar dat biedt hem de mogelijkheid vele facetten van de kwekerij mee te maken en uit te zoeken wat hem het beste ligt.

Lees verder.

Introductie: Pieter Linders (24) vindt via Teelt & Techniek zijn weg bij Gebr. Raijmakers Kwekerijen

De eerste persoon die op de Step 2 Green blog verschijnt is Pieter Linders (24), voormalig student Techniek & Teelt. Momenteel is deze jongeman full-time als ‘Meewerkend Voorman Teelt’ aan de slag bij Gebroeders Raijmakers Kwekerijen BV. Onlangs nog ontving hij op locatie zijn MBO-diploma. Pieter vertelt ons graag hoe hij in de glastuinbouw beland is.

Lees verder.

12 en 19 maart: Ontdek jouw kansen in de glastuinbouw

Lees verder.

Nieuwe Website Step 2 Green

De nieuwe website van Step 2 Green is online!

Lees verder.